Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

H Retail & More A.E ιδρύθηκε το 2021 μέσω του θυγατρικού της ομίλου Globalsat-Teleunicom Group και υλοποιεί την ανάπτυξη και επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά.

Η επιτυχία της Carrefour στηρίζεται στο δυνατό “know how” του Retail των super markets και του κλάδου των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG), στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και στη διαφορετικότητα. Eίμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την κοινωνική ανάπτυξη και δεσμευόμαστε για ενίσχυση της Ελληνικής παραγωγής. Εκπαιδεύουμε και καταρτίζουμε τους ανθρώπους μας, με έμφαση στην περαιτέρω εκπαίδευση και την εξέλιξη. Επιπλέον, εστιάζουμε στην καλή υγεία μέσω της διατροφής και της ευεξίας και στο σεβασμό του περιβάλλοντος, μέσω της χρήσης βιώσιμων ανακυκλωμένων συσκευασιών.

Στην Carrefour λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή και προϋπόθεση για την αποτελεσματική εξυπηρέτησή του, αποτελεί η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία!

Οι αξίες μας

Η Φιλοσοφία μας

Στην Carrefour δεσμευόμαστε και εξασφαλίζουμε πάντα για τους πελάτες μας, το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας των προϊόντων μας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην αγορά τροφίμων.

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε τo πρόγραμμα «Act for Food» σε παγκόσμια κλίμακα, με στόχο την μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και διατροφής για τους πελάτες και τους καταναλωτές μας. Κύρια σημεία διαφοροποίησης του προγράμματος, μεταξύ άλλων, είναι η εγγύηση 100% ντόπιων βιολογικών φρέσκων προϊόντων με την επωνυμία Carrefour Bio, η απαγόρευση 100 αμφιλεγόμενων ουσιών από όλα τα προϊόντα διατροφής Carrefour, αλλά και ο τερματισμός της χρήσης αντιβιοτικών στην κτηνοτροφία κ.α.

Στόχος μας ακόμα, είναι να προσφέρουμε ταχύτητα & ευελιξία μέσω της νέας εποχής του ψηφιακού μετασχηματισμού, ώστε η Carrefour να μετατραπεί σε μια εταιρεία Digital Retail με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, τοποθετώντας τα ψηφιακά δεδομένα στο επίκεντρο όλων των λειτουργιών της και του μοντέλου δημιουργίας αξίας.

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης της Carrefour;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!