Η Carrefour ξεκινάει τη νέα της δραστηριότητα στην Ελλάδα, με το άνοιγμα 5 νέων διαφορετικών τύπων καταστημάτων, ανάλογα με τα δεδομένα και τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς.

Οι 5 νέοι τύποι καταστημάτων είναι οι ακόλουθοι:

Carrefour Flash 10/10: Πρόκειται για τον πλέον καινοτόμο τύπο πλήρως αυτοματοποιημένου καταστήματος, μικρής επιφάνειας, τo οποία δημιουργεί πρώτη η Carrefour, εντός των αστικών κέντρων. Η φιλοσοφία τους είναι «10 δευτερόλεπτα για να ψωνίσετε και 10 δευτερόλεπτα για να πληρώσετε». Ακόμη ένα στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι ο πελάτης δεν χρειάζεται να δημιουργήσει account ή να χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισέλθει στο ξεχωριστό Carrefour Flash 10/10, να τοποθετήσει στην τσάντα του τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και τέλος να ολοκληρώσει την αγορά του, κάνοντας την πληρωμή.

Carrefour Bio: Πρόκειται για μεσαίου μεγέθους καταστήματα που προσφέρουν 100% βιολογικά και οικολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Προτάσσουμε την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, γεγονός που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες καταναλωτικές τάσεις των τελευταίων ετών.

Carrefour Market: Πρόκειται για καταστήματα που αναπτύσσονται τόσο σε πόλεις όσο και σε αγροτικές περιοχές και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φρέσκων και τοπικών προϊόντων, καθώς και μια σειρά από μη εδώδιμα προϊόντα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις της πελατειακής τους βάση. Σαν Carrefour, στηρίζουμε Έλληνες παραγωγούς και τους δίνουμε την ευκαιρία να γνωστοποιήσουν τα προϊόντα τους, μέσα από αυτό των τύπο καταστημάτων μας.

Carrefour Express: Πρόκειται για έναν τύπο καταστήματος με χαρακτήρα convenience stores, τα οποία βρίσκονται κατά βάση σε γειτονιές. Στα Carrefour Express, ξεχωρίζουμε αφού έχουμε διευρυμένο ωράριο, ώστε εξυπηρετούμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τους πελάτες.

Supeco: Πρόκειται για το τελευταίο τύπο καταστήματος που έχουμε. Εκεί, μπορεί ο καταναλωτής να βρει ευρεία γκάμα προϊόντων, υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Αυτά τα υπερ-καταστήματα ο πελάτης μπορεί να τα βρει κυρίως στις εισόδους μεγάλων αστικών κέντρων.