Η Carrefour διαμορφώνει τις εξελίξεις στην αγορά Λιανικού Εμπορίου μέσω της δημιουργίας νέου δικτύου καταστημάτων.

Το δίκτυο καταστημάτων της Carrefour αναπτύσσεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Retail & More, θυγατρική του Ομίλου Globalsat-Teleunicom, η οποία και ανέλαβε, μετά από σχετική συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία, την επάνοδο της Carrefour στην Ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο της λειτουργικής ανάπτυξης των καταστημάτων Carrefour (franchise και ιδιόκτητα) επιλέχθηκε το σύστημα διαχείρισης Λιανικής SmartRetail της SmartWare International. Το ολοκληρωμένο Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης καταστημάτων Central-SmartRetail, διασυνδέεται με το σύστημα EnterSoft ERP της εταιρείας Retail & More και είναι ειδικά διαμορφωμένο για υποστήριξη καταστημάτων franchise σε πλήρη touch-screen λειτουργία. Εκμεταλλεύεται τον υπάρχοντα εξοπλισμό των καταστημάτων, προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και κεντρικού ελέγχου. Υποστηρίζει τον πλήρη λειτουργικό κύκλο των καταστημάτων από τις παραγγελίες προς τις κεντρικές αποθήκες και τους προμηθευτές, μέχρι την διαχείριση των κεντρικών προωθητικών ενεργειών και φυλλαδίων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της παροχής αναβαθμισμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης στον τελικό καταναλωτή, προσφέρει έτοιμη υποδομή για το επερχόμενο σύστημα κάρτας πιστότητας Carrefour Loyalty. Η SmartWare International εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων και έχει ως στόχο την επιστροφή της επένδυσης στον πελάτη, με το βλέμμα στραμμένο στη μελλοντική επιχειρησιακή αναπτυξιακή πολιτική